Da har jeg fått testet ut noen av produktene i EmerginC. Har testet ut et av serumene: Vitamin C serum, kremen: Hyper vitalizer cream og masken:  vitamin c og retinolmasken.

EmerginC er et forholdsvis nytt merke her i Norge, og foreløpig er det et fåtall av salongene som har det. I USA er det imidlertid langt mer utbredt. Det blir brukt på de  største 5-stjerners spahotellene i USA, i tillegg til at superstjerner som Jennifer Aniston, Halle Berry, Kirsten Dunst og Brad Pitt bruker EmerginC produkter.

Litt generell fakta om hudpleieserien: EmerginC er en svært effektiv hudpleieserie som inneholder aktive og resultatorienterte ingredienser. Det innebærer et vidt spekter av rene, potente plantebaserte fruktsyrer kombinert med det siste innen moderne forskning og vitenskap. Ingen av produktene inneholder kunstige farger eller dufter, og alt er fritt for parabener.

EmerginC er alltid oppdatert på de nyeste vitenskaplige gjennombruddene for å sikre bekjempelse av aldring og andre hudproblemer så effektivt som mulig.

Det som i tillegg er veldig bra er at det ikke er mulig å kjøpe EmerginC produktene fra USA til lavere priser enn de selger det på hudpleiesalongene her i Norge.

Produkttestingen:

Vitamin C serum: Dette er et av de høyeste konsentrasjonene av vitamin C du kan finne på markedet.

Vitamin C i produkter er fint fordi det er en antioksidant som bekjemper frie radikalier,  i tillegg er det  viktig for produksjonen av kollagen i huden. Vitamin C serum forbedrer dermed hudens elastisitet og struktur.

Andre positive effekter er at det virker beroligende, bekjemper solskader og forbedrer pigmenterings problemer.

Kan brukes av alle hudtyper, og anbefales og brukes både morgen og kveld under dag/nattkrem for best effekt. Her kan det være fint å bruke krem fra samme serie for å oppnå de beste resultatene. Et pump er nok til hele ansiktet. Skal alltid påføres på ren renset hud.

For dem som trenger intensivbehandlig, for eksempel ved sterkt solskadet hud finnes det et serum med sterkere konsentrasjon av Vitamin C, Dette heter Vitamin C 20 %.

Prisen på serumene er kr: 599 for 30 ml.

Min vurdering av produktet: Jeg har nå brukt Vitamin C serumet de siste 6 ukene. Og må si meg meget fornøyd med produktet. Jeg som normalt reagerer på det meste har tålt serumet veldig bra. Så godt som ingen reaksjoner har jeg hatt så lenge jeg har brukt det. Det er det som er den største utfordringen min når jeg prøver ut noen nye serier og produkter.

Jeg har heller ikke hatt problemer med tørrhet, noe jeg ofte kan slite med, spesielt på vinterstid. Dette tyder altså på at den har klart å mette huden min med fuktighet også. I tillegg er det kjempebra at serien ikke inneholder parfyme og kunstige parabener som kan virke irriterende på huden. Dette gjelder alle produktene i EmerginC

På toppen av det hele er det en meget innbydende flaske, nyydelig å ha på baderomshyllen. Virkelig et produkt jeg kan anbefale.

Hyper Vitalizer Cream: Hyper vitalizer cream er en kombinert dag og nattkrem som er beregnet til den normale hudtype, men også optimal og bruke for dem som har en sensitiv hudtilstand.

Denne kremen er rik på næring og fuktighetsgivende ingredienser, samtidig som den  inneholder kraftige antioksidanter som: alpha- liponsyre, koenzym Q10 og lutein. Antioksidantene bekjemper frie radikalier, i tillegg virker de anti- inflammatorisk og beskytter mot de skadelige UVB strålene.

Perfekt å bruke over Vitamin C serumene.

Prisen på kremen er kr: 599 kr for 50 ml.

Min vurdering av produktet: Denne kremen likte jeg veldig godt. Den har en herlig frisk duft, den er lett og fin i konsistens, og jeg liker at jeg kan bruke den samme kremen både dag og natt. Det eneste jeg har å utsette på denne kremen er at det ikke er annet enn naturlig solfaktor i. Dvs at man må bruke solfaktor over kremen på dagtid om man skal få tilstrekkelig beskyttelse både mot UVA- og UVB strålene. I mitt tilfelle har jeg SPF 15 i min foundation, derfor byr det ikke på noe problem for min del.  Men for andre som ikke har det skjønner jeg at det kan bli mye å ta på solkrem over igjen. Til tross for dette, en kjempegod dag/nattkrem som gir nok av fukt og næring samtidig som den ikke virker fet på huden. Igjen pluss for flott emballasje.

Vitamin C+ retinol maske:

Dette er en leirbasert maske som gir merkbare resultater fra første gang man bruker den. Den fjerner døde hudceller, jevner ut hudtonen og etterlater en nydelig glød i huden.

I tillegg til vitamin C er retinol en av hovedingrediesnene i masken. Retinol er den regjerende ingrediensen når det kommer til antiage. Den virker utglattende på rynker, øker blodsirkulasjonen og gir huden en ungdommelig fargetone.

Denne masken er beregnet til alle hudtyper, unntatt meget sensitiv hud. Påføres i et tynt lag og la den virke i 10- 15 minutter før du fjerner den med varmt vann. Prikking kan oppstå underveis og er helt normalt. Anbefalt å bruke 1-2 ganger i uken.

Tilfør huden serum og fuktighetskrem etter maske.

Prisen på masken er kr: 399 kr for 50 ml.

Min vurdering av masken:

Jeg er nok ikke den som er flinkest på å bruke masker. Jeg bruker det mest på vinteren når huden ofte kan være i ubalanse fordi den lett blir fuktighetsfattig og irritert. Jeg synes imidlertid det er herlig å ta en maske innimellom, spesielt om jeg skal på fest og jeg vil at huden skal gløde litt ekstra. Til dette bruket er denne masken perfekt. Jeg har kun prøvd den 2 ganger, men må si jeg likte masken meget godt. Det stemmer som produktbeskrivelsen sier at man får merkbare resultater etter bare en gangs bruk. Huden kjentes silkemyk og glødet av liv umiddelbart etter bruk. Huden kjennes fort tørr og stram ut etter bruk av leirmasker. Påfør derfor alltid serum og dag/nattkrem etterpå.

Skulle produktene være av interesse finner du alle på linken under. Dette er Auds hudpleies nettbutikk som foreløpig er en av de få forhandlerne av denne fantastiske hudpleieserien. Her finner du også andre produkter tilpasset de ulike hudtypene og behovene.

 

☆ Anne

.