stor porsjon

0,5 boks med ruccolasalat

1/4 isbergsalat

600 gram kyllingfilet

Fetaost

Agurk

4 ferske sjampinjonger

1 liten rødløk

1 Avocado

0,5 boks cherrytomater

3 dl fullkornspasta (bruk skruer eller rør)

2 ss pesto

Olivenolje

Tilbehør: Grove rundstykker eller foccaciabrød og gresk dressing.

En fryd for både øyne og gane..

Tilbereding: Skjær kyllingfillene opp i terninger som du marinerer i olivenolje. Bruk diverse krydder og krydre kyllingen godt. La kyllingen ligge i marinaden i ca en halv time. Imens kan du koke opp pasta som røres inn i grønn pesto i en sil.

Kutt opp friske sjampinjonger og brun dem i pannen mens du smaker til med krydder.

Kutt opp resten av alle grønnsakene som du blander i en stor bolle. Til slutt vender du inn ferdigstekt kyllingfilet og pasta. Jeg kan også anbefale å bruke litt av oljen fra fetaosten over salaten. Dette vil sette en ekstra god smak på den.

Salaten er god å spise alene. Men skulle du ønske dressing er gresk dressing å anbefale. Dette er enkelt å lage. Kjøp Knorr sin poseblanding med gresk dressing som du blander inn i 0,5 boks med rømme.

Ferske grove rundstykker eller focacciabrød er også nydelig tilbehør.

Velbekomme 😉

Næringsrikt og godt.

☆ Anne