Til jul fikk jeg en liten sak som jeg ikke engang skjønte hva var da jeg åpnet den. Det viste seg å være et av ENJOs spaprodukter som fjerner øyenmakeup.

Ansiktsvott:169 kr.

For dere som ikke ikke har hørt om ENJO, er dette et selskap som tilbyr et komplett rengjøringssystem som baserer seg kun på vann og fiber. ENJO rengjør derfor uten bruk av kjemikalier og er derfor meget miljøvennlig. Firmaet tilbyr ALT av rengjøringsartikler både til kjøkken, bad, polering, støvtørking og nå også til ansikts- og kroppsrens.

Ansikts- og kroppsproduktene i ENJO går inn under spaproduktene. Disse produktene var jeg så heldig å få i posten for et par uker siden. Har derfor hatt god tid til å teste de ut.

Jeg var skeptisk til produktet i utgangspunktet. Har jo ALLTID vært vant til å bruke egne produkter for ansiktsrensen, og mange renser egner seg ikke engang for øyenmakeupen. Må si jeg ble imponert da jeg først testet ut ansiktsvotten.

Den fjernet ALT av makeup, og da uten noe form for produkt i tillegg. Kun ved bruk av rent vann og hansken. Her er det visstnok fibrene som fjerner de døde hudcellene, sminke og talg. Det vil si at man får den samme rensende effekten kun ved bruk av ENJOS rensehansker som ved bruk av eksklusive renseprodukter. Dette må derfor være et supert alternativ om man vil slippe å kjøpe dyre renseprodukter, og likevel få den samme rensende effekten.

Kroppsvott: 279 kr.

Jeg for min del har blitt altfor vant til å bruke egne renseprodukter både morgen og kveld. Kommer derfor til å fortsette med de gamle vanene og produktene, men nå med bruk av hansken i tillegg. Huden blir både glattere og kjennes mykere etterpå.

Kroppsvotten er også utrolig bra og behagelig å bruke i dusjen. Den virker dyprensende på porene i huden, fjerner døde hudceller effektivt, samtidig som den stimulerer blodsirkulasjonen.

Med kroppsvotten som også kalles for duohanske kan man få 2 ulike effekter. Bruker du den fuktig, får du en peelingeffekt på huden, og bruker du den våt får du mer en massasjeeffekt. Den kan brukes alene, eller sammen med litt dusjgele.

Håndkrem, fotkrem og energi gel.

Disse fikk jeg også tilsendt.

Energi geleen har jeg enda ikke fått testet ut. Den inneholder imidlertid rosmarin, timian og peppermynteolje som virker stimulerende på kropp og sjel. Disse ingrediensene løser opp muskelspenninger, og kan virke frigjørende på luftveiene ved forkjølelse og influensa. Gelen brukes da på bryst og rygg.

Håndkremen og fotkremen har jeg fått prøvd ut. Disse er kjempefine. De lukter godt, gir rikelig med fuktighet og næring til negler og neglebånd.

Håndkremen inneholder kornblomstekstrakt, nypekjerne og brokkoliolje som absorberes raskt og gir myke og deilige hender. Også pluss for fine emballasjer.

Hvordan ta vare på rensevottene:

– Vask produktet før bruk

– ikke bruk tøymykningsmiddel, blekemiddel eller tørketrommel.

– Bruk vaskenett

– Lett skitne produkter håndvaskes.

– Vask produktet fra 40-60 grader i maskin med vanlig tøyvaskemiddel.

– Heng fiberproduktene til tørk etter vask.

Om du skulle ønske noen av disse produktene kan du kontakte Janicke Hverven på mail eller tlf:

janicke@int-ex.no eller 908 82 917

☆ Anne