Jeg har nå testet ut et serum fra blivakker, Ideal Douceur- Cotton Serum fra Carita. Jeg har testet det ut ved å bruke det morgen og kveld over 7 uker, og har derfor godt grunnlag for å gi produktet min vurdering. Først en beskrivelse av hva blivakker.no skriver om produktet.

Cotton serum er et mutiaktivt fuktighetsserum som er spesielt tilpasset sensitiv hud. Serumet har antiage effekter, og en silkemyk konsistens, samt en mild frisk duft. Brukes daglig under dag- eller nattkrem.

Dette er en eksklusiv hudpleieserie som tilbyr kvalitetsprodukter som er milde og effektive. Alle produktene er plantebaserte, og alle motvirker også hudaldring, uavhengig av hudtype.

Min vurdering av produktet

Image

Dette er et serum helt i min gate som til tider kan slite med irritert og sensitv hud. Jeg merker stor forskjell fra sommer til vinter, og nå som kulden er som verst reagerer huden med rødhet og irritasjon rundt nese og munnparti. Huden er også langt mere tørr og «stram», og den krever mere fuktighetstilførsel enn på sommeren. 

Dette produketet produktet har virkelig gjort jobben. Etter 7 ukers bruk er det ingen tegn til irritasjon, samtidig som den gav godt med fuktighet. Her merket jeg stor forskjell allerede etter 2 ukers bruk.

For best effekt anbefaler jeg å bruke dagkremen i samme serie: Ideal Douceur Cream over serumet. Jeg har selv brukt denne på natten, men på dagtid har jeg brukt en rik kuldekrem tilpasset sensitiv hud da jeg er mye ute i løpet av dagen.

Også pluss for nydelig duft og flott flakong, samtidig som det er hygienisk med pumpeflaske. Da slipper man å «tilgrise» produktet med eventuelle bakteriebomber som til enhver tid kan befinne seg på hendene. Med andre ord: Et serum jeg virkelig kan anbefale.

Hudtype: Kan brukes av alle hudtyper og er spesielt bra for irritert og sensitiv hud.

Bruk: Brukes både morgen og kveld under fuktighetskrem tilpasset hudtype. Også flott for menn og etter barbering. Et pump er nok til hele ansiktet.

Pris: 599- for 30 ml. Holder ca 2-3 mnd ved bruk morgen og kveld.

Produktet finner du her: Blivakker

☆ Anne