Fredagen står vel egentlig i tacoens tegn i Norge, men hvorfor ikke variere med en heftig, italiensk pizza som er utrolig enkel å mekke sammen?
Ferdige bunner med tomatsaus, laget og produsert i pizzaens hjemland, Italia, finnes i frysedisken i de fleste kjedebutikker.
Når den er kjøpt inn kan du bare slenge på det du måtte ønske ift topping.
Under følger oppskriften for 2 pizzaer/2 personer.
Min favorittgarnityr er:
4 ferske champinjonger
4 skiver kalkunskinke
5 cherrytomater
1/2 rødløk
Sorte oliven
1 håndfull ruccola
Parmesan
Kutt opp og dandér på.
Rosinen i pølsa er en god olivenolje, gjerne med chillismak. Strø ruccola over når den kommer ut av ovnen og deretter drisle på olivenolje. Avslutt med salt og pepper.
☆ Annikke
skal prøve straks…
Så enkelt og så diggi. Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før.