Da er det duket for min omtale om Lipsmart. For dere som ikke har hørt om produktet, er det et produkt som skal fungere ved at man får fyldigere lepper på bare 30 dager. Det er kun ren tilførsel av fuktighet som bidrar til fyldigere og mykere lepper.

Min vurdering av produktet: Jeg var veeldig nysgjerrig på dette produktet da jeg begynte å bruke det. Har ikke den beste troen på at den slags type produkter fungerer. Har imidlertid blitt mer positiv etter jeg prøvde vippeserum og så hvilken god effekt jeg fikk der.

Jeg kan nok dessverre ikke skryte på meg like stor forskjell ved bruk av leppeprodukt. Eller hvem vet? Det er vel begrenset hvor mye større et produkt kan gjøre dem? Kanskje ikke like lett å se som med vippene! Jeg er imidlertid MEGET fornøyd med fuktigheten Lipsmart gav meg. Har ALDRI før brukt et leppeprodukt som har fjernet tørre og sprukne lepper så fort.  Den stikker heller ikke som mange andre lip plumpere jeg har prøvd tidligere.

Jeg hadde enormt dårlig utgangspunkt da jeg startet med produktet. Leppene mine var utrolig tørre og såre.  Dette problemet fikk jeg bukt med innen KORT tid, allerede etter 2-3 dagers bruk var jeg bedre og etter 1 uke var det helt borte. Det beste er at leppene har holdt seg bra i tiden etterpå også. Kan dermed absolutt anbefale produktet for dere som sliter med det samme.

For dere som ønsker større lepper må dere kanskje vurdere andre alternativer, det har definitivt ikke samme effekt som fylling med restylane i leppene. Men for min del ønsker jeg heller ikke den effekten. Synes veldig mange fyller inn for mye og man får en unaturlig oppstoppermunn. Her er nok Lipsmart et langt bedre alternativ, så slipper en å sprade rundt med Donald Duck trut:)

Jeg og Ida i reklamekampanje for Lipsmart;)

Produktet koster: 349 kr, og kan kjøpes på Auds hudpleie i Kristiansand. de har også egen nettbutikk: vakkerhud.no

Før og etterbilde: 

Tørre og sprukne lepper etter hard vinter.

Atskillig mykere etter kort tid.

☆ Anne