Vi var nylig så heldige at vi fikk en pakke med treningsklær fra norske MXDC i posten. Har fått brukt det ved ett par anledninger nå, og er ytterst fornøyde med passform, design og fleksibilitet. Dry-fit effekten fungerer i også særdeles bra. Treningsmotivasjonen har i tillegg økt, da det er gøyere å trene i freshe og samtidig så funksjonelle klær.

MXDC – MAX DRY CONCEPT

Merket MXDC ble etablert i 2003 av gründere og eiere Thomas Tangen og Erik Bølling. Det har vært en sterk vekst siden oppstart og MXDC har etablert seg som Norges ledende konsept innen teknisk bekledning innen treningssenterbransjen.

Hvor finner du MXDC? Du finner MXDC på over 200 treningssentre i hele landet. I 150 av treningssentrene finner du egne eksklusive MXDC Concept Stores med alle siste nyheter.

Thomas Tangen om MXDC: “Kolleksjonene våre skal inspirere til en aktiv fritid og en leken livsstil. En MXDC-bruker skal føle seg flott, både under og etter treningsøkten. Vårens sortiment er etter vår mening komplett, med masse lekre nyheter innen alle våre kategorier. Alle våre produkter er som alltid produsert i de beste kvaliteter, med praktiske og funksjonelle egenskaper, samt nytenkende og leken design. En nyhet er jeanspreget treningstight – helt rått”

MXDC Norway AS er 3 år på rad blitt kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv.

Lilla hettegenser: Karen Lightweight Hood 499,-

Singlet: Great Lilac Basic Tank 349,-

Treningstights: Retro Logo Tights Unisex, Great Lilac 599,-

T-shirt: Ladies Contrast Tee Black/Sweet Petrol 399,-

Treningstights: Muscle Tights, Black/Sweet Petrol 399,-

Singlet: Basic Tank, Sweet Petrol, 349,- Hettegenser: Ladies Basic Ziphood, Graphite, 599,-

Sweatpants: Up and go, 449,-

Treningtights: Carbon Curve Tights, Black 599,-

Annikke og Anne.

Vi er begge kjempefornøyde med treningsklærne og MXDC kan i høyeste grad anbefales. Her kan du kjøpe herlighetene på nett:MXDC