Da har jeg testet ut resten av EmerginC, Multivitamin serum og peel og tonerkit til hjemmebruk.

Jeg har fått testet ut et helt serum med EmerginC multivitamin serum, har derfor godt grunnlag for å gi produktet min vurdering. Først en grundigere beskrivelse av produktet:

Multivitamin Serum

Multi Vitamin serum er et av de mest omfattende serumene som finnes på markedet. Flasken innehar lufttette aktive ingredienser som brister idet man pumper ut serumet for maksimal effekt. Disse ingrediensene kan du se som små kuler i den gjennomsiktige flakongen.

Effekt: Serumet er rikt på antioksidanter som bekjemper de frie radikaliene. (Innlegg om antioksidanter og frie radikalier kan du lese HER). Retinol(vitamin A) er en av hovedingrediensene og bidrar til stimulere cellefornyelse, samt styrker huden. Dette virker spesielt bra for antiage effekt. Tilfører masse fuktighet, også i dypere hudlag. I tillegg er det ideelt å bruke produktet på irritert og sensitiv hud. Serumet virker lindrende i tillegg til at det reduserer synligheten av sprengte blodkar. Det kan også minske rødhet assosiert med den kroniske hudlidelsen rosacea.

Hudtype: Kan brukes av alle hudtyper og er spesielt bra også for rød og sensitiv hud.

Bruk: Brukes både morgen og kveld under fuktighetskrem tilpasset hudtype fra EmerginC. For best effekt anbefales Vitamin C serum som jeg skrev om i mitt forrige innlegg om EmerginC, og multivitamin om natten. Også flott for menn og etter barbering. Et pump er nok til hele ansiktet.

Pris: 599- for 30 ml. Holder 2-3 mnd når jeg brukte det morgen og kveld.

Min vurdering av produktet: Dette er serum helt i min gate som til tider kan slite med irritert og sensitiv hud. Hadde ingen tegn til irritasjon, samtidig som den gav godt med fuktighet. Jeg kan ofte ha problemer med tørr og stram hud, men her må jeg si serumet gjorde jobben sin. Vil si dette serumet var hakket bedre enn Vitamin C serumet basert på min sensitive hudtilstand.

Jeg valgte imidlertid ikke å kombinere de to som det er anbefalt. Dette gjorde jeg bevist for å klare å skille effekt i forhold til irritasjon etc. på de 2 serumene. Vil ved neste anledning teste det ut med bruk av emerginC på dagtid og multivitamin serum på natten for om mulig enda bedre effekt. Også her kjempefin flakong, liker at den er gjennomsiktig slik at man kan se hvor mye det igjen, samtidig som det er hygienisk med pumpeflaske. Da slipper man å «tilgrise» produktet med eventuelle bakteriebomber som til enhver tid kan befinne seg på hendene.

Peel og toner kit til hjemmebruk.

Passer for alle hudtyper. Behandlingen fjerner døde hudceller, gir glød, næring, fornyer hudfarge, samt minimerer forekomsten av fine linjer og rynker

Bruk: Rens ansiktet slik at det er rent og tørt før du starter behandlingen. En starter først med peelingen. Denne er meget lett å påføre med ferdig fuktede pads som ligger i den ene krukken. Denne skal virke på huden i 2-5 minutter. Fjern så grundig med kjølig våt bomull eller klut, eller skyll av. Når huden er tørr, benyttes clarifying pad. Denne skal ikke skylles av, men ligge å virke utover dagen. Denne  kommer også ferdig i pads, det er 60 pads i hver krukke. Til slutt påfører du din ansiktskrem. Hjemmekittet er beregnet på daglig bruk, men hvis huden føles stram, reduser frekvensen.

Resultater: Forbedrer raskt hudens tone og tekstur, minimerer forekomsten av fine linjer, rynker og store porer. Gir en nydelig glød, klargjør, beroliger og gir næring.

Pris: 699-

Min vurdering av produktet: Tror allerede jeg har blitt smålig frelst på emerginC produktene etter kun 2 måneders bruk. Dette er en serie som virkelig holder hva de lover. IGJEN må jeg si meg kjempefornøyd med hjemmekittet også. Ikke mange serier som tilbyr denne type fruktsyrebehandling for hjemmebruk.

Jeg er kanskje ikke den som tar mest ansiktsbehandlinger i salong, kanskje rart når man har såpass god tilgang på det. Men sånn blir det bare ikke. Det blir mer til at jeg gjør diverse «ansiktsbehandlinger» jeg kan gjøre hjemme istedet. Her er dette kittet heelt perfekt. Det er heller ikke noe som tar lang tid, 5 minutter til dagen er det som skal til. Jeg kan nok med hånden på hjertet si at jeg ikke har gjort det hver dag, men ca 3-4 dager i uken. Min hud ville nok lett blitt stram og fuktighetsfattig om ikke.

Når du påfører peelingpaden vill du kjenne lett prikking i huden. Dette er helt normalt, og skyldes at det er fruktsyre i produktet. Synes selv det er herlig når en kan kjenne at produktet jobber i huden. Det er imidlertid viktig å skylle fruktsyren godt av. Blir fruktsyren liggende for lenge på huden kan Ph i huden bli svært lav og huden kan fort bli tørr og stram.

Toneren skal imidlertid bare ligge på å virke. Denne inneholder tea tree og grønn te som virker rensende, samtidig som den lukter herlig friskt. Huden kjennes silkemyk ut, og en får en nydelig glød umiddelbart etter bruk. En perfekt start på dagen. Jeg kan virkelig anbefale produktet.

Du finner produktene på Auds hudpleie i Kristiansand, de har også en egen nettbutikk:

vakkerhud.no

☆ Anne