Har fått helt dilla på sushi og thaimat, så spiser det annenhver dag for tiden

I Oslo er NoodlePie (Grünersgate 9), Somot (Helgesensgate 16) og Sushi & Thai (Ullevålsveien 39) veldig bra på take-away thai. Men om du vil lage det hjemme så er oppskriften her:

Deilig mat.

2-3 porsjoner
2 kyllingfileter, i terninger
1/2 paprika, i staver
1 gulrot, i staver
1/3 squash, i større terninger
1 løk i smale båter
1 fedd finhakket hvitløk
1 ss red curry-paste
1 boks kokosmelk
1 dl kyllingbuljong
2 ss oystersauce
3 ss fishsauce
1,5 ss sukker
Saften av 1/2 lime
Salt og pepper
Koriander

Stek kyllingfiletbitene i panna, og legg de til side.

Stek grønnsakene, tilsett hvitløk mot slutten av.

Legg grønnsakene til side.

Fres opp red curry i panna. Tilsett kokosmelk, oystersauce, fishsauce, lime, sukker og kok opp.

Tilsett kylling og grønnsaker og smak til med salt og pepper.

Serveres med jasminris (evt + med soysauce og pepper). Strø gjerne koriander over.

☆ Annikke

Reklamer