Da var det endelig tid for litt kaloribomber her. Man må jo få lov til å kose seg litt mellom slagene. God grunn i dag, det er fredag og helg 😉
Denne kaken lagde min gode venninne Hanne til meg sist jeg var hjemme i Kristiansand. Den er både enkel og lett å lage, og smaker helt herlig. Absolutt en av mine favoritter når det kommer til kakefronten. Smaker aller best om den serveres lun, og sammen med Hennig-Olsen vaniljeis. Meget viktig at det er Hennig-Olsen is 😉
Paibunn
125 gram melange
125 gram sukker
200 gram mel
1 ts bakepulver
Smør og sukker røres hvitt før du tilsetter mel og bakepulver.
Deigen settes i kjøleskapet en liten stund før den fordeles i bunnen av paiformen. Deigen må også legges langs kantene i forma. En boks hermetiske pærer kuttes i skiver eller båter som du legger oppå paibunnen. Til slutt topper du paien med en boks ferdig vaniljekrem og strør kanel på toppen.
Paien stekes midt i ovnen på 170 grader i 35 minutt.
Nyyt.
☆ Anne
Den skal jeg lage til theVoice i kveld, hva da enkel og virket knallgo!
Aldri hørt om pæreterte før, spenstig!
Veldig WisteriaLane med terte, LOVESSSSS! Bree…
Prøvde og lage. Superlett og veeeeeldig gooo!thnx for tips