Få lengre, fyldigere og vakrere øyevipper på bare 30 dager.

Da har vi testet ut øyevippeserumet til neuLash. Hadde virkelig ingen tro på at det skulle fungere første gang jeg hørte om det. Men etter hvert  fikk jeg både se og høre om flere og flere opplevde meget god effekt av serumet.

Mine vipper etter 5 ukers bruk med neuLash.

Vi har nå testet ut neuLash siden 19. februar. Dette er 37 dager siden, og vi har derfor godt grunnlag til å gi produktet en omtale.

Har vært konsekvent og brukt serumet hver kveld som det stod i bruksanvisningen. Jeg merket veldig liten effekt i løpet av de 2 første ukene. Men etter 4 uker begynte jeg å merke stor forskjell. Jeg merket først og fremst at jeg fikk en hvit rand ytterst på vippene. De ble både lengre, fyldigere og tettere.

Mye gøyere å eksperimentere med dramatisk maskaraeffekt!

Bilde tatt fra en annen vinkel.

Det gøyeste er at det ikke bare er meg selv som har sett forskjellen. Venninner/kollegaer og bekjente har den siste tiden spurt om jeg hadde tatt vippe-extension. Fikk overraskende mange gode og uventende tilbakemeldinger. Min tidligere sjef på Auds hudpleie i Kristiansand tok inn serumet så fort hun så hvor gode resultater jeg hadde fått. 

Har også flere kolleger, venninner og kunder som har testet det ut, alle med gode resultater. Dette er i tillegg et supert alternativ til vippe-exstension, da vippene ser mye mer naturlige ut. Her er det dine egne vipper som vokser og blir vakrere. Det sliter ikke på vippene, det styrker dem, og i tillegg er det langt rimeligere enn  vippe-extension som en må fikse på hver 2.uke.

Nå som jeg har fått ønsket lengde på vippene opprettholder jeg lengde og fylde ved å bruke serumet 2-3 ganger i uken.

Dette skriver Neulash selv om produktet.

Hva er neuLash?

Neulash er et innovativt serum som forsterker øyenvippene og bidrar til friskere,  lengre og fyldigere vipper på bare 30 dager. Neulash har vært gjenstand for intensiv forskning og hudlaboratorier i mer enn 2 år.

NeuLash er labaratorietestet med vurdering av både resultater og sikkerhet. I tillegg til de gode resultatene har mange forbrukere gitt positive tilbakemeldinger etter bruk.

NeuLash inneholder ingen kreftfremkallende substanser. NeuLash inneholder en kombinasjon av ingredienser som gjør øyenvippene fyldigere, sterkere og friskere, dokumentert ved grundig testing og forbrukernes vurdering.

Hvordan bruker jeg neuLash?
Bruk applikatorbørsten, og stryk på neuLash på roten av de øvre øyevippene. Det er like enkelt som å stryke på flytende eyeliner. neuLash kan også brukes på de nedre øyevippene og på øyebrynene. Anbefaler dette spesielt ved tynne og glisne øyebryn.

Hva skjer dersom jeg glemmer å bruke neuLash om kvelden?
Hvis du glemmer eller hopper over å påføre neuLash om kvelden, gjør du det bare neste morgen istedet. Konsekvent bruk er likevel nøkkelen til raskere og bedre resultat.

Hva skal jeg gjøre dersom jeg får neuLash i øynene?
Hvis du får produktete direkte i øynene, må du skylle grundig med mye vann. Hvis irritasjon oppstår eller vedvarer etter at du har fått produketet direkte i øynene, kontakter du legen din omgående.

Kan jeg bruke neuLash samtidig som jeg bruker kontaktlinser?
Ja, Testing har vist at neuLash ikke irriterer huden, og det betyr at du kan bruke produktet selv om du har kontaktlinser.

Kan jeg bruke neuLash når jeg har forlenget vippene?
Ja. Neulash er en fantastisk blanding av næringsrike ingredienser som passer svært godt for deg som har forlengede vipper.

Kan neuLash hjelpe meg som har gjennomgått strålebehndling og har fått glisne og sprø vipper og bryn?
Ja. Forbrukerne som har gjennomgått tilsvarende behandling, har rapportert at de har fått bedre øyevipper og bryn.

Hvor lang tid tar det før jeg ser en forbedring i vippenes utsene?
Testene som har blitt gjort på produktets effektivitet viser at det tar ca 4 uker før du ser en merkbare forbedring i øyevippenes kvalitet.

neuLash koster kr: 895 kr for 3,2 ml, detter er nok til ca 3 mnd bruk. Og 6 ml koster kr: 1595- (Dette er pris i deres nettbutikk, mens prisene i salong kan variere)

Du kan få kjøpt neuLash på hjemmesiden deres:

neulash

I Oslo kan du få kjøpt neuLash på Afroditeklinikken, i Kristiansand er Auds hudpleie forhandler.

Annikke har også testet ut serumet med både før og etterbilder. Hun kommer med sin erfaring i sitt neste innlegg.

☆ Anne