Da vi var på Health and Beautymessen i Lillestrøm traff vi på en hyggelig kar som presenterte oss for, og gav oss noen testflasker på Omega Cure. Dette er et produkt som har svært mange helsebringende effekter. Det virker blant annet inn på huden, noe jeg har hatt kunnskap om så lenge jeg har vært hudterapeut. Har derfor knasket omega 3 kapsler fra diverse leverandører. Jeg har da vært flink til å ta det i perioder, men har ofte glemt det bort i lange tider også. Synes det er lettere å huske i forbindelse med frokost, da den flotte flakongen skriker mot meg når jeg åpner kjøleskapsdøren. Dessuten er det nøytral smak, og ingen besk bismak som en gjerne får «påminnelser» på iløpet av dagen! Venter en 6 månders ladning på vidunderproduktet i løpet av få dager. Ser med dette frem til å teste det ut over lengre tid.

Både forskere og leger er alle enige om de helsebringende effektene av å ta omega 3 daglig. Det har da vært mest fokus på EPA og DHA som er de fiskeoljene man foreløpig vet mest om. Omega Cure er en helt naturlig olje som i tillegg inneholder de 28 omega 3 fettsyrene som finnes i fisk.

Hvorfor du bør velge Omega Cure?

OMEGA CURE er markedets eneste ferske omega-3: Omega cure er ikke som andre fiskeoljer, Omega cure er en ferskvare som er organsik fremstilt av selektert fisk med høyt innhold av umanipulert EPA og DHA. Dessuten har Omega Cure beholdt alle fettsyrene som utgjør omega-3 familien.  Oljen fremstilles gjennom en moderne og helt unik prosess som resulterer i markedets eneste bredspektrede olje som har bevart sin integritet og naturlige egenskaper, og må ikke forveksles med eller sammenlignes med syntetisk fremstilt omega-3.

Omega cure gir deg riktig dose med bare to teskjeer: 2 teskjeer omega cure daglig gir deg 2,5 gram naturlig omega 3. Dette er en minimumsdose for å oppnå alle de helsebringende effektene til omega 3. For å oppnå denne dosen med andre produkter må du ta minst 8-12 kapsler, i noen tilfeller helt opp til 20-30 kapsler, eller en stor laksemiddag. Vet ikke om det er så fristende hver eneste dag, iallefall ikke for oss som ikke er fiskeentusiaster;)

Det er imidlertid viktig at omega cure inntas daglig og over lang tid for å oppnå de gode effektene. Du må derfor legge det inn som en rutine i ditt daglige kosthold.

OMEGA CURE er velsmakende: Omega Cure er den eneste naturlige fiskeolje uten smak eller lukt av fisk. Du kan velge å ta den i eget målebeger, teskje eller blande den med mat. Du kan ta den sammen med appelsinjuice eller yoghurt til frokost eller blande den i salatdressingen til middag. Jeg personlig blander den inn i smoothie om jeg ikke tar den for seg selv.

Omega cure er perfekt oppi Annes smoothiedrøm;)

Hvilke positive effekter Omega cure har for helsen

Bra for hjertet: En mengde studier har vist at omega 3 er med på å bekjempe arteriosklerose (Åreforkalkning). I tillegg har vitenskapsmenn anslått at man vill redusere plutselige dødsfall som følge av hjertesvikt med 90 % dersom man får i seg tilstrekkelig dose omega 3.

Omega cure hjelper mot leddplager: Med riktig dose Omega 3 vil det føre til økt mobilitet og mindre smerter. Etter bare 2-3 månders daglig bruk vill mange kunne bevege seg fritt og helt uten ubehag og smerter.

Det vil virke inn på humøret: Med omega 3 i ditt daglige kosthold vill du se lysere på tilværelsen. Studier har vist betydelig forbedring hos mennesker med depresjoner og andre mentale plager. Du vill også føle deg mindre stresset.

Forbrenning: Oljen bidrar til å dempe appetitten og øke forbrenningen. Du må ta riktig dose med det gode fettet for å bli kvitt det dårlige fettet. Dermed blir det lettere å passe vekten.

Diabetes: Omega 3 kan bidra til å forbedre mange av de underliggende årsakene til diabetes og konsekvensene av disse. I ulike studier har det vist seg at omega 3 senker triglyseriden, gjør blodårene mindre rigide og bedrer insulinintoleransen.

Konsentrasjon og sosiale ferdigheter: Omega 3 bidrar til økt fokus, roligere oppførsel og bedret sosial adferd. Omega 3 bidrar dessuten til å bygge hjernen de første viktige årene av livet.

Kvinners helse: Forskning har vist at omega 3 hjelper kvinner som er gravide, har smertefull mensturasjon  eller problemer i overgangsalderen.

Huden: Sist men ikke minst hjelper vidunderdråpene på huden også. Det er blitt brukt i tusener av år for å pleie huden og gjøre den myk, smidig og elastsik. De gode fettsyrene smører huden innenfra og tilfører dermed fukt direkte. Det gir også bedre solbeskyttelse og demper dermed skader fra solen, noe som gir færre rynker.  Oljen virker også betennelsesdempende, noe som reduserer plager forbundet med en lang rekke hudsykdommer, samt bidrar til at huden gjenvinner sin elastisitet og ungdommelige preg.

Evig unge Aniston sverger til Omega Cure for å bevare sin ungdommelige helse og skjønnhet.

Omega cure holdbarhet og oppbevaring: Omega Cure er ferskvare, og må behandles deretter. Etter at flasken er åpnet må denne oppbevares kjølig. Flaskens størrelse er valgt nettopp fordi den inneholder en måneds forbruk. Holdbarheten, etter flasken er åpnet, er 6 uker og flasken skal alltid oppbevares i kjøleskapet.

Pris og hvor du kan få kjøpt Omega cure: 1 flaske omega cure som tilsvarer 1 måneds bruk koster kr: 320 kr. Du kan også bestille inn for flere måneder, det vill da bli billigere. Vill du bestille produktet, gå inn på nettsiden deres:

Omega Cure hjemmeside

☆ Anne