Ingredienser:

2 gelatinplater

1 plate med hvit sjokolade

3 dl kremfløte

1 dl sukker

1 vaniljestang

5 ss sukker

En av mine favorittdesserter.

Topping:

Bringebærcoulis: 2 dl friske bringebær + 4 ss sukker freses opp i mikser.

Sil deretter vekk bringebærstenene.

Topp gjerne med andre friske bær.

Sunt og friskt og et ypperlig tilbehør til PC.


Fremgangsmåte:

Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca 2 minutter.  Smelt den hvite sjokoladen.

Kok opp fløte med sukker + splittet vaniljestang. Rør gelatinmassen i den varme fløten.

Miks alt sammen. Hell massen i høye glass og la det stå kjølig over natten.

Ta glassene ut fra kjøleskapet en halv time før servering, så desserten blir temperert og smakene kommer bedre frem.

Nyt!

☆ Annikke