Er du en av de som vurderer å forstørre leppene, eller kanskje fylle inn litt i linjene som plutselig har sneket seg inn rundt øyne og munn selv i ung alder?

Dette har jeg forståelse for. For hvem vil ikke se best mulig ut så lenge man kan? Med dagens metoder innenfor kosmetisk skjønnhetsbehandling er det masse man kan gjøre for å «pynte» på fasaden. Innleggelse av botox og restylane kommer da i første rekke. Svært mange kommer til salong for å få utført denne type behandling.

Jeg ser helt klart et flertall av damer i 40-årene, men det er også yngre som kommer. Det kan da ofte dreie seg om å få en forebyggende effekt som restylane gir, men de aller fleste kommer i forbindelse med leppeforstørrelse. Har  møtt på jenter helt ned i 14 år som har prøvd å få utført denne type behandling. Hårreisende spør du meg..

Jeg personlig er ikke imot leppeforstørrelse, og i min bransje kjenner jeg naturligvis også flere som har fått utført dette enkle inngrepet. Har full forståelse der jenter ikke har volum i leppene naturlig. Her kan det bli meget pene resultater som også vil se naturlig ut.

Et av de finere og mer naturlige resultatene jeg har sett av restylaneinnsprøytning i leppene.

Ser imidlertid at mange som velger å utføre denne type behandling har pene naturlige lepper i utgangspunktet. Hvorfor skal de da fylle inn ekstra? Den vakre og naturlige symmetrien i ansiktet blir forstyrret, og man har lett for å se «falsk» ut. Det virker som  mange ser seg blind på seg selv. De fleste begynner med en beskjeden innsprøyting, men etter hvert er det mange som vil fylle inn mer og mer. Har blant annet vært ute for kunder i salong hvor sykepleieren sier stopp.

Negar Kahn er vel en av de som har fylt inn en smule for mye...

Hva skjer med dagens skjønnhetsideal sier jeg bare? Er det om å gjøre å se mest mulig kunstig og unaturlig ut? Begynner å lure med all denne innsprøytingen av diverse fillers. Her er Jan Thomas et GODT eksempel etter min mening. HVA har han gjort med seg selv og ansiktet? Syntes han så mye bedre ut før diverse fettimplantater, botox og restylane. Synd å se en mann som er så flott i utgangspunktet overdrive kosmetisk kirurgi og innsprøytning for å se mer eller mindre unaturlig ut.

Jan Thomas FØR forvandlingen..

Så mine ord til deg: Tenk deg om to ganger før du begynner med den type behandling, Det handler om å se naturlig vakker ut.

Og når det er skrevet er erfaringen min at selvsikre og ekte mannfolk foretrekker kvinner som ikke prøver å personifisere Dolly Duck eller Barbie, men som stort sett er mer eller mindre naturlige samt måteholdne i sin inngripen på sitt medfødte utseende.

Har funnet en morsom tegneserie hvor dette kommer klart og tydelig frem 😉

Hva ekte mannfolk assosierer med trutmunn full av fillers, eller duckface som denne tegneseriesnutten har valgt å titulere fenomenet.

☆ Anne