Som hudterapeut har jeg farget myye vipper og bryn de siste 7 årene. Dette er og blir en av de behandlingene jeg liker best å gjøre. Den store entusiasmen må helt klart skyldes den raske forvandlingen. Etter bare én behandling får du et naturlig og lettstelt resultat som varer opp til 6 uker.

Forsterket farge på vipper og bryn gir en fresh effekt. Og make-up er lettere å legge.

Farging av vipper og bryn      

Når det gjelder farging av vipper og bryn er dette noe som passer for ALLE, og jeg vil si det er et must for å få lagt den perfekte makeupen. Spesielt pent er det på de med lyse øyevipper og bryn, her ser man markant forskjell. Men også genialt for dem som ikke bruker makeup eller skal på badeferie. Da slipper man å bekymre seg for rennende maskara, samtidig som man føler seg freshere også uten makeup. Dine vipper og øyenbryn ser mørkere, lengre og fyldigere ut, siden fargen fremhever hele vippens lengde, som vanligvis er bleket av solen. Vippefargen kan sitte alt fra 3-6 uker, mens brynfargen blekner tidligere.

Farging tar max 20 minutter, og er en enkel og effektfull make-over.

Forming av bryn

Husk at brynene er øyets ramme. Derfor er det kjempefint når brynene blir riktig formet. Dette vil gi balanse til ansiktet og fremhever øyepartiet. Brynene ligger over en muskel : Muskulus corrugator. Dersom du former brynet feil vil denne muskelen komme til syne og forstyrre mimikken i ansiktet. Det er derfor en fordel å nappe eller vokse brynene så lik den naturlige formen som mulig.

Den korrekte lengde på brynene finner du ved å følge oppmålingen som på bildet.

Har du nappet brynene dine selv hjemme og er misfornøyd med formen, anbefaler jeg at du lar de gro helt ut igjen før du drar til din hudpleier som er ekspert på dette området.

Utseende på brynene endrer seg i takt med moten. For noen år tilbake var det mange som gikk rundt med tynne streker av bryn. Heldigvis har denne trenden gått mer og mer bort, og de fleste foretrekker nå bryn med litt fylde.

Denne brynformen er heldigvis veldig 1999 😉

Ashley Olsen er tilhenger av den naturlige, tykke formen.

Før- og etterbilde                                                                                                    

Her har jeg før- og etterbilde av mitt vakre og eldste tantebarn, Line. Hun har relativt mye hårvekst på brynene, noe som gjorde det lett for meg å lage en pen bue som rammer inn ansiktet og fremhever øyepartiet hennes.

Før farging av vipper og bryn.

En fornøyd frøken etter endt behandling.

                                                                                                                                     

Farging og forming av vipper og bryn kan gi ansiktet ditt et nytt og strålende utseende!

☆ Anne