Jeg har testet ut Moroccanoil (Light versjon) for mitt brusete, nordiske hår. Og jeg må si at det fikk temmet mine fjoner betraktelig. Konsistens og lukt var herlig, og det elektriske håret mitt samlet seg og fikk en lekker glans, uten at det fikk den greasy effekten jeg hadde fryktet. Jeg følte samtidig at jeg ga håret et skikkelig næringsboost, så alt i alt var velværefaktoren høy.

Lauren Conrad sverger til arganolje for sine glansfulle lokker.

I flere hundre år har marokkanske kvinner brukt arganolje for å pleie hår og hender, for å motvirke slitasje fra vær og vind.

Arganolje finnes kun i det sør-vestlige Marokko, og er en kraftig antioksidant, UV-beskytter samt nøytraliserer av frie radikaler.

Grunnet det høye innholdet av antioksidanter, fornyer arganolje cellestrukturen på en naturlig måte, øker hårets elastisitet og gir glans til tørt og livløst hår.

Oil Treatment: For alle hårtyper

Moroccanoil gir næring, styrke og glans til håret.

Moroccanoil Treatment har evnen til å gjenopprette og gjenopplive hår som er skadet av kjemikalier fra shampoer, fargebehandlinger, permanenter og miljømessige påkjenninger. Produktet absorberes lett i vått eller tørt
hår og er rikt på antioksidanter, vitaminer og proteiner.

-Gjør håret mer medgjørlig, glansfullt og mykt

-Løser floker

-Roer krusete hår

-Gir farget hår mer glans, og bevarer fargen lenger

Styling

Produktet kan brukes i både vått og tørt hår. Ved bruk av en liten mengde Moroccanoil Treatment reduseres tørkingstiden med hårføner, og gjør styling enklere ettersom håret blir mer medgjørlig. Glatter og fjerner krus ved bruk i tørt hår.

Beskyttelse

Påfør en liten mengde i tørt hår for å beskytte håret mot sol, vind og andre påkjenninger.

Kjemisk behandling

Farging og andre kjemiske behandlinger ved frisørsalong skader et protein som heter Tyrosin, og som befinner seg inne i hårsekkene. Når Tyrosinet skades, blir hårets evne til å holde på fargen dårligere, det blir tørt og kan lettere knekke. Moroccanoil Treatment er rik på proteiner og antioksidanter, og fremmer gjenopprettingen av de nødvendige næringsstoffene.

Moroccanoil Light

For den typiske, nordiske hårtypen. Moroccanoil Light gir samme glans, mykhet og flotte resultat som originalproduktet, men i en lettere konsistens som passer perfekt til fint og lysfarget hår.

-Lettere konsistens

-Luksuriøs glans

-Styrkende for håret

-Reparerer og hjelper tynt og skadet hår

-Fornyer hårcellestrukturen ved å revitalisere tørre og livløse hårfibre

-Fremmer antialdrings- og antioksidantegenskaper

Ytterligere produkter i Moroccanoil-serien.

Frizzfest er temmet..

☆ Annikke