Artdeco make-up base: Kjempegod underlagskrem for foundation. Ser helt hvit ut, men blir ikke det når du smører den på. Jevner ut huden, og gir en fin highlight effekt i huden. Spesielt fin å bruke om du skal ta bilder til noe da den har en lysreflekterende effekt. Selges på Estetique parfymerier for ca 170 kr for 20 ml.

Exuviance foundation: Exuviance kremfoundation er helt fantastisk. Har vært min store favoritt over 7 år. Jevner ut hudfargen og virker dekkende, samtidig som den ser naturlig ut på huden. Et MÅ-ha produkt 😉   Selges på salonger hvor de selger Exuviance, kr 399 for 30 ml.

Hygenics under eye
: Mineral make-up i pulverform. Denne er en utrolig god concealer for øyepartiet. Gir en fin highligteffekt samtidig som den dekker godt. Kan også brukes andre steder i ansiktet. Eneste stedene jeg med sikkerhet vet at de selger disse produktene er på Auds hudpleie, Auds Lille og Abeille hudpleie i Kristiansand. 199 kr for en boks. Utrolig drøy i bruk.

Bare Minerals eyeliner
: Farge: plum (mørk lilla): Ca kr: 220. Gir en dus eyelinerstrek istedet for en våt kajals skarpe linjer. Foretrekker denne til dagmakeup. Selges på alle hudpleiesalonger hvor de har Bare Minerals.

Artdeco øyeskygge: Lys farge 554 for å bruke som base på hele lokket. Ellers varierer jeg med mørkere farger ytterst. En av mine favorittfarger er farge 288 som er mørk lilla. Veldig fin å bruke sammen med kajalen i Bare Minerals. Ellers er jeg veldig glad i 2 blå farger med nr 586 og 82.  Disse ligger på ca 100 kr i utpris pr stykk.

Hygenics øyeskygge:  Peach cream (lys farge jeg bruker på hele lokket) og Mulberry (rødlilla farge) og Eggplant (mørk brun farge) til å bruke ytterst. 149 kr pr stykk.

Hygenics Rouge: 
Farge: Warm kiss. Kr 199.

Bare Minerals: 
Faux tan: Solpudder. Gir en fin og naturlig brun farge. Fin å bruke i hele ansiktet som finish. Kr. 350.

Bare Minerals Buxom lips:
 Farge: Amber. Kjempefin lipgloss med naturlig farge som gir en fin glosseffekt i tillegg til at den plumper opp leppene litt.
Ca kr: 300.

Loreal Lash Architect 4d Mascara: Forlenger vippene og gir volum. God kost som skiller vippene fint fra hverandre. Prøvd mange forskjellige maskaraer, men dette er den beste maskaraen jeg har prøvd på lenge. Er ikke vannfast, men sverter ikke av på huden. Ca kr 150.

Hygenics brynsgele: Gjennomsiktig brynsgele for å legge brynene pent og som gir de en fin glans. Kr: 99.

Bare Minerals Brynsfarge: Farge: Dark blonde. Brun brynsfarge som er fin å bruke for at brynene skal se jevnere ut. Kjempefin å bruke spesielt om man har lite hår på brynene. Ser veldig mye mer naturlig ut enn å tegne opp brynene med en øyenbrynsblyant. Kan absolutt anbefales. Ca kr. 230 for en boks. Meget drøy i bruk.